+385 (0)40 390 167 mail@servus.hr
Select Page

Gorionik MB EVO PRO 15 (zrakom hlađen)

MB EVO PRO serija gorionika predstavlja potpuno novi koncept dizajna, forme i funkcije gorionika za zavarivanje. Jedinstvena ergonomija, rezultat opširnog istraživanja, pruža bolji osjećaj kontrole i omogućuje zavarivaču da se osjeća „u simbiozi” sa svojim gorionikom. Pozicija i dizajn prekidača, kao i konstrukcija kuglastog spoja, jamče optimalnu ravnotežu i udobnost u svim položajima zavarivanja.

Kada se radi o MIG/MAG zavarivanju teški uvjeti rada su očekivani. Usprkos manjoj težini i sofisticiranom dizajnu, nova MB EVO PRO linija gorionika postavlja novi standard snage i izdržljivosti. Sadrži nove, robusnije priključke i poboljšani prostor unutar drške za lakše servisiranje. Tehnologija za profesionalce.

Zrakom hlađeni MB EVO PRO gorionici za zavarivanje sadrže „BIKOX® LW” kabelski snop smanjene težine za još bolje rukovanje i znanstveno dokazano smanjenje umora operatera, u svim pozicijama zavarivanja. Unaprijeđeno rukovanje i smanjeni napor imaju mjerljiv utjecaj na kvalitetu područja zavarivanja.

  • Dokazani „MB” potrošni dijelovi – za dug, ekonomičan radni vijek.
  • Prava dvokomponentna drška – robusna i ergonomična.
  • Optimalna pozicija prekidača i sužen dizajn drške – za precizno i predvidljivo rukovanje.
  • Jedinstvena unutarnja geometrija za zrakom hlađene gorionike – omogućava hladniji prihvat sa maksimalnom mehaničkom snagom.
  • BIKOX® (LW) male težine – nudi smanjenje težine do 34 %.
  • Robusni, optimizirani centralni konektor.

Tehnički podaci (EN 60 974-7):

Model MB EVO PRO 15
Snaga
CO2 180 A
Mješavina M21* 150 A
Intermitencija (%) 60
Žica Ø (mm) 0.6 – 1.0
* prema DIN EN ISO 14175

Mjereno korištenjem izvora struje zavarivanja sa VDE standardnom strujno/naponskom karakteristikom (U=14+0,05xl). Kad je u pitanju impulsno zavarivanje snaga je niža 35%.

Proizvođač