+385 (0)40 390 167 mail@servus.hr
Select Page

Push-Pull Plus Gorionik P 401 D (vodom hlađen)

Gorionici serije Push-Pull Plus, posebno su razvijeni za zahtjeve aluminijskog zavarivanja i upotrebu tankih žica. Omogućuju konstantno i dosljedno uvlačenje žice i konstantni dotok čak i kod duljeg kabelskog sklopa.

Snažan motor s potenciometrom osigurava jednostavnu regulaciju brzine. Za optimalno napajanje žice bez gubitka trenja, kontaktni tlak valjaka može se točno i jednostavno regulirati izravno na ručici. Ergonomska ručka osigurava optimalno rukovanje s malo umora.

Glavna područja primjene gorionika su u brodogradilištima, proizvodnji kontejnera, u proizvodnji vozila i vagona, naročito za zavarivanje aluminija, uz upotrebu tanje žice sa dugim kablovima.

Osobine:

  • Konstantno i neometano dodavanje žice pomoću dodatnog pull motora
  • Visok stupanj pouzdanosti
  • Optimalno hlađenje pištolja – veća izdržljivost
  • Robusna konstrukcija za dulji životni vijek pištolja

Tehnički podaci (EN 60 974-7):

Model Push-Pull Plus 401 D
Snaga
CO2 400 A
Mješavina M21* 350 A
Intermitencija (%) 100
Žica Ø (mm) 0.8 – 1.2
* prema DIN EN 439

Mjereno korištenjem izvora struje zavarivanja sa VDE standardnom strujno/naponskom karakteristikom (U=14+0,05xl). Kad je u pitanju impulsno zavarivanje snaga je niža 35 %. Preporučljiva snaga uređaja za hlađenje tekućine cca 800W. Kako bi zaštitili polikabel od prekomjernog zagrijavanja preporuča se da se hlađenje nastavi još bar 4 minute nakon završetka zavarivanja.

Proizvođač