+385 (0)40 390 167 mail@servus.hr
Select Page

Weltek maske za zavarivanje

Nove Weltekove maske za zavarivanje pogodne su za poslove zavarivanja i brušenja u manjim kućanstvima isto kao i u velikim radionama. Kapio S3 i S4 opremljene su podesivim zatamnjenjem kod zavarivanja od DIN 9 do DIN 13 i kašnjenjem kod isključenja, a pune se preko solarnih ćelija. Weltek omogućuje 2-godišnje jamstvo i daje izbor između više vrsta boja i dizajna.

Kapio S13 unaprijeđena je verzija Kapio S4 sa 3-godišnjom garancijom. Napaja se na litijske baterije i ima digitalni zaslon na kojem se prikazuje postotak njihovog napajanja. Zahvaljujući 4 nezavisna senzora, S13 reagira u 0,1 ms na prve frekvencije zavarivanja.

Navitek S4 i S13 su maske s prozirnim vizirom za brušenje i zatamnjenjem od DIN 9 do DIN 13 dostupne u raznim varijacijama boja i uzoraka. Njihovi oklopi napravljeni su od polikarbonata i certificirani za brušenje s posebnim standardima EN 166 B i EN 175 B. Kako bi sačuvali vaše zdravlje, odlična ergonomija pruža individualiziranu zaštitu čela, ušiju i vrata koja se može lako podešavati.

 

Kapio S3

Kapio S4

Navitek S4

Kapio S13

Navitek S13