+385 (0)40 390 167 mail@servus.hr
Select Page

MicroStep-ov uređaj za rezanje cijevi vrhunskih sposobnosti

Obiteljska tvrtka iz Italije Officine Dabala srl jedna je od najtraženijih kada se radi o dobavljanju stolarije, cijevi i industrijskih sustava. Serijom ProfileCut tvrtka je ponovno uložila u MicroStep tehnologiju za 3D obradu greda i profila. Talijanska je tvrtka cijenjena zbog pravovremene isporuke i kvalitetnih proizvoda koji ne razočaravaju.

MicroStep je objeručke prihvatio početak razvoja ProfileCuta, stroj za rezanje cijevi koji je važno proizvodno pomagalo u raznim aktivnostima obiteljske tvrtke osnovane 1999. godine. Tvrtka za industrijsku gradnju, smještena sjeverno od Venecije, glavni je kontakt za stolarske radove, zavarivanje, zavarivanje cijevi, kao i za održavanje i ugradnju sustava i strojeva. Bave se prerađivanjem ugljičnog čelika, nehrđajućeg čelika i plastike te proizvodnjom proizvoda za morska, petrokemijska postrojenja za pročišćavanje nafte i plina ili vode. Kupci diljem Italije cijene stalnu kvalitetu i poštivanje rokova rastuće tvrtke.

Officine Dabalà srl odabrala je seriju ProfileCut tvrtke MicroStep, za sustavno rezanje plazmom i lako obrađivanje okruglih cijevi i šupljih profila.

MicroStepova tehnologija uspješno izvršava sve zadatke rezanja i koristi se više od deset godina. Ova filozofija rasta tvrtke također uključuje stalna ulaganja u proizvodne mogućnosti. U potrazi za savršenim rješenjem za rezanje cijevi, odlučili su se na MicroStep-ovu tehnologiju. Zaposlenici koje rade s metalom već više od deset godine koriste sustav plazma rezanja koji uključuje rotator za kvalitetno i sigurno rezanje cijevi i šupljih profila. Nakon dugogodišnjeg iskustva rada s MicroStep-ovim uređajima, suradnja se nastavlja upravo s opcijama serije ProfileCut. Zahvaljujući plazma rotatoru, nova investicija omogućuje fleksibilnu obradu različitih oblika metala (cijevi, šuplji profili) duljine do 6 m. Prednost ovog integriranog uređaja za rezanje cijevi je automatsko okretanje izratka u okomit položaj. Zbog toga je za Officine Dabala srl ProfileCut optimalno rješenje za učinkovitu i ekonomsku obradu različitih narudžbi.

MicroStep plazma rotator integriran je u ProfileCut za precizno rezanje kontura i kosina, npr. za pripremu zavarenih priprema. Ovim sustavom za rezanje plazmom talijanska tvrtka također može obrađivati ​​3D geometrije promjera od 30 do 1.000 mm i duljine do 6000 mm. Kod nas u Servusu opremljeni smo stručnim kadrom i znanjem o tehnologiji zavarivanja i rezanja. Tako da možemo odgovoriti na postavljene izazove i usmjeriti vaše djelatnike u bolji rad s uređajem za rezanje.