+385 (0)40 390 167 mail@servus.hr
Select Page

ABITIG® GRIP 450 W SC (vodom hlađen)

“ABICOR BINZEL-Style” linija ABITIG® GRIP gorionika za zavarivanje, hlađena zrakom i tekućinom, nudi vodeće performanse u udobnom i laganom paketu. Sistem hlađenja jamči dugotrajan radni vijek i omogućuje korištenje manjih tungsten elektroda kroz optimizirano rasipanje topline.

Smanjenje količine potrošnih dijelova na samo 3 komponente (stražnji poklopac, držač elektrode / difuzor plina i plinska sapnica sa navojem) pojednostavljuje uporabu i smanjuje troškove skladištenja.

Inovativan dizajn onemogućava toplini iz plinske sapnice da dosegne tijelo gorionika. To štiti gorionik, produljuje mu trajanje i smanjuje radni trošak.

Inteligentna  ABITIG® GRIP drška nudi povećanu udobnost zahvaljujući integraciji brojnih prekidača i kontrolnih funkcija. Osim toga dobro je zaštićena od plamenih udara visoke frekvencije (HF).

Argumenti govore sami za sebe:

  • Jedna ergonomska drška sa “GRIP”-om za sve tipove ABITIG® GRIP gorionika – nudi siguran hvat i optimalan osjećaj u ruci
  • Modularni prekidači i kontrolne funkcije integrirane u dršku – individualno i ergonomski
  • Kratki kuglični zglob za optimalni radijus pokretljivosti i idealno rukovanje
  • Lagani i savitljivi sklopovi kabela sa modularnim priključcima na strojnoj strani kompatibilni sa većinom dostupnih izvora energije za TIG zavarivanje
  • Smanjeni troškovi skladištenja sa samo tri potrošna dijela

Tehnički podaci (EN 60 974-7):

Model ABITIG® GRIP 450 W SC
Snaga
DC 480 A / 450 A
AC 340 A / 320 A
Intermitencija (%) 60 / 100
Tungsten elektroda Ø (mm): 1.6 – 4.8
* Tehnički podaci temeljeni su na duljini montaže kabela do 8 m

Ulazni pritisak: Min. 2.5 bar (max. 3.5 bar)
Min. protok: 0.7 l/min.

Proizvođač