+385 (0)40 390 167 mail@servus.hr

ABITIG® GRIP 150 / 150 F (zrakom hlađen)

“ABICOR BINZEL-Stlye” linija ABITIG® GRIP gorionika za zavarivanje, hlađena zrakom i tekućinom, nudi vodeće performanse u udobnom i laganom paketu. Sistem hlađenja jamči dugotrajan radni vijek i omogućuje korištenje manjih tungsten elektroda kroz optimizirano rasipanje topline.

Smanjenje količine potrošnih dijelova na samo 3 komponente (stražnji poklopac, držač elektrode / difuzor plina i plinska sapnica sa navojem) pojednostavljuje uporabu i smanjuje troškove skladištenja.

Inovativan dizajn onemogućava toplini iz plinske sapnice da dosegne tijelo gorionika. To štiti gorionik, produljuje mu trajanje i smanjuje radni trošak.

Inteligentna  ABITIG® GRIP drška nudi povećanu udobnost zahvaljujući integraciji brojnih prekidača i kontrolnih funkcija. Osim toga dobro je zaštićena od plamenih udara visoke frekvencije (HF).

Argumenti govore sami za sebe:

  • Jedna ergonomska drška sa “GRIP”-om za sve tipove ABITIG® GRIP gorionika – nudi siguran hvat i optimalan osjećaj u ruci
  • Modularni prekidači i kontrolne funkcije integrirane u dršku – individualno i ergonomski
  • Kratki kuglični zglob za optimalni radijus pokretljivosti i idealno rukovanje
  • Lagani i savitljivi sklopovi kabela sa modularnim priključcima na strojnoj strani kompatibilni sa većinom dostupnih izvora energije za TIG zavarivanje
  • Smanjeni troškovi skladištenja sa samo tri potrošna dijela

Tehnički podatci (EN 60 974-7):

Model: ABITIG® GRIP
150 / 150 F
ABITIG® GRIP
200 / 200 F
Snaga
DC: 150 A 200 A
AC: 105 A 140 A
Intermitencija (%): 35 35
Tungsten elektroda
Ø (mm):
1.0 – 2.4 1.6 – 3.2
* Tehnički podaci temeljeni su na duljini montaže kabela do 8 m
Proizvođač