+385 (0)40 390 167 mail@servus.hr
Select Page

više od 30 godina

više od 25 godina potpore metalskoj industriji

potpore metalskoj industriji

Kvalitetni uređaji, učinkoviti sustavi i nove tehnologije samo su dio naše široke ponude koji će vam pomoći da osigurate konkurentnost u metaloprerađivačkoj industriji. S više od 30 godina iskustva i mnoštva zadovoljnih kupaca, čemu svjedoči dugogodišnja suradnja s klijentima i partnerima, jedan smo od lidera u području zavarivanja i CNC rezanja, nabavi zaštitne opreme i potrošnih dijelova.

Vrhunski uređaji za zavarivanje i rezanje metala iznimne kvalitete, potrošni dijelovi i zaštitna oprema, dostupni su na jednom mjestu po povoljnim cijenama!

Naša široka ponuda najsuvremenijih aparata za zavarivanje i rezanje metala, poznatih svjetskih proizvođača opreme, zadovoljit će potrebe najzahtjevnijih kupaca i omogućiti savršenu preciznost u obradi te vrhunski osjećaj pri radu, uz maksimalnu sigurnost i zaštitu.

Savršeno zavarivanje i rezanje metala te umjeravanje i kalibriranje (svih) uređaja za zavarivanje jamči Servus d.o.o.

Kvalitetni uređaji, učinkoviti sustavi i nove tehnologije samo su dio naše široke ponude koji će vam pomoći da osigurate konkurentnost u metaloprerađivačkoj industriji. S više od 25 godina iskustava i mnoštva zadovoljnih kupaca, čemu svjedoči dugogodišnja suradnja s klijentima i partnerima, jedan smo od lidera u području zavarivanja i CNC rezanja, nabavi zaštitne opreme i potrošnih dijelova.

oprema i aparati za zavarivanje - ikona

Zavarivanje

Više od stotinu raznih uređaja za zavarivanje vrhunskih proizvođača u našoj ponudi omogućit će Vam da iskoristite najbolja tehnološka rješenja u postupku zavarivanja! Nudimo Vam uređaje za REL zavarivanje, MIG-MAG i TIG zavarivanje, za zavarivanje vijaka te uređaje za EPP zavarivanje i zavarivanje TIP-TIG postupkom.

Tvrtka Servus razvila je i vlastitu proizvodnju uređaja za elektrootporno zavarivanje.

oprema za rezanje metala - ikona

Rezanje

Uređaji za rezanje metala u našoj ponudi omogućuju savršeno precizno rezanje i odličnu kvalitetu reza s obje strane materijala. Tvrtka Servus nudi uređaje za rezanje plazma lukom, laserom, vodenim mlazom i plinskim plamenom poznatih svjetskih proizvođača te CNC rezače za rezanje različitim postupcima.

Iz naše ponude izdvajamo i visokokvalitetne glodalice (freze) za obradu metala.

potrosni dijelovi za metalsku industriju - ikona

Potrošni dijelovi

Široki asortiman potrošnih dijelova za sve vrste zavarivanja i rezanja u našoj ponudi jamči Vam pouzdanu dobavu originalnih potrošnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača.

Vrhunska kvaliteta potrošnih dijelova jamstvo je za siguran i neprekidni rad na obradi metala, a zahvaljujući njihovom duljem radnom vijeku ostvarit ćete optimalni trošak obrade metala.

robotsko varenje - ikona

Roboti

Robotske jedinice za zavarivanje i manipulaciju, robotski sustavi i robotski pozicioneri u našoj ponudi omogućuju najprihvatljivija rješenja za automatizaciju zavarivanja.

U našoj ponudi posebno izdvajamo najnoviju generaciju robota za zavarivanje – sedam osne robotske sustave, koji osiguravaju visoku produktivnost i kvalitetu zavarivanja.

Zaštitna oprema i zaštitne maske KEMPER autodark - ikona

Zaštitna oprema

Zaštitne maske KEMPER autodark u našoj ponudi zavarivačima osiguravaju maksimalnu zaštitu i sigurnost, a zbog modernog i ergonomičnog dizajna udobne su za nošenje i nesmetani rad zavarivača.

Pouzdano štite od UV/IR zraka, topline i iskrenja, a odlikuju se velikim vidnim područjem, uz elektrooptički filter koji omogućuje samoreguliranje zatamnjenja.

Uređaji za čišćenje nehrđajućih čelika - ikona

Čišćenje zavara

Uređaji za čišćenje nehrđajućih čelika u ponudi tvrtke Servus značajno će olakšati i ubrzati proces čišćenja i poliranja zavara na nehrđajućim materijalima. Ovi uređaji jednostavni su za rukovanje, omogućuju visoku kvalitetu čišćenja i ne mijenjaju izgled materijala koji se obrađuje.

Iz naše ponude posebno izdvajamo uređaje za automatizirano pisanje po nehrđajućim čelicima, kao i uređaje za pjeskarenje te sredstva za površinsko čišćenje nehrđajućih čelika. Mogućnost markiranja i pisanja po nehrđajućem čeliku.

oprema (kolica) i aparati za zavarivanje - ikona

Automatizacija zavarivanja

Moderna konstrukcija i visokokvalitetni materijali od kojih su izrađena naša kolica za zavarivanje omogućit će lako, brzo i pouzdano premještanje uređaja za zavarivanje.

Kolica su ugodna i sigurna za rukovanje, odlikuje ih velika stabilnost te dodatna zaštita od ispadanja uređaja.