O nama

Osnovni podaci o tvrtci Servus d.o.o.

Tvrtka Servus d.o.o. osnovana  je 20.12.1991. godine u Čakovcu.


Na početku djelovanja tvrtka je upošljavala dva radnika, a do danas je promijenila tri lokacije. 2001. godine tvrtka postaje vlasnik poslovnog prostora u Novakovoj ulici i na toj se lokaciji i sada nalazi. Danas je u tvrtki zaposleno petnaest radnika na preko tisuću sedamsto kvadrata novouređenog poslovnog prostora. Da bi se što bolje pripremila za izazove koje tržište nosi u budućnosti tvrtka je investirala u kupnju preko 13000 m2 zemljišta u industrijskoj zoni Čakovec, gdje će prema potrebi, u nove prostore preseliti dio ili cjelokupno poslovanje.


Misija

Prvi i najvažniji zadatak poslovanja tvrtke Servus d.o.o i svih njenih djelatnika je pružiti potporu metalskoj industriji u Republici Hrvatskoj u svakom smislu. Kroz isporučene kvalitetne i učinkovite uređaje i sustave omogućiti metalnoj branši u RH, a posebice u sjevernoj Hrvatskoj izradu kvalitetnog proizvoda u optimalnom vremenu što daje veću konkurentnost i dohodovnost metalskih tvrtki koje tako dio dobiti opet mogu investirati u nove tehnologije koje Servus d.o.o nudi. Stav je uprave tvrtke Servus d.o.o. da je uspjeh na tržištu rezultat dobre organizacije, nastupa, poštenog  imidža tvrtke te kvalitete plasirane robe. Da bi tvrtka bila prepoznatljiva i cijenjena na tržištu svi djelatnici tvrtke maksimalno se zalažu da proizvodi i usluge koje tvrtka plasira na tržište budu korektni u tehničkom i uporabnom smislu te da su sukladni svim relevantnih propisima i normama. Zadovoljstvo kupca osnovna je zadaća koji djelatnici tvrtke ispunjavaju. Samo se zadovoljni kupci uvijek iznova vraćaju. Svaka komunikacija sa kupcem uljudna je i s poštovanjem. Maksimalno se izlazi u susret  svim ostvarivim zahtjevima kupca. Da bi se osigurala potrebna kvaliteta usluge uprava tvrtke osigurala je sve organizacijske i tehničke preduvjete; uveden je sustav osiguranja kvalitete ISO 9000, uređaji i oprema dobavljaju se od provjerenih, certificiranih, eminentnih europskih proizvođača. Stalno se u ponudu uvode novi, sve složeniji i učinkovitiji sustavi bilo da se radi o opremi za zavarivanje, rezanje ili zaštitnoj opremi. Trajno je usmjerenje tvrtke ponuda ekološki prihvatljivog proizvoda koji čuva okoliš i zdravlje ljudi koji ga koriste. S tim ciljem u ponudi se nalazi cijela paleta zaštitnih sredstava i opreme. Djelatnici tvrtke stalno preispituju i poboljšavaju proces poslovanja u okviru svojih radnih aktivnosti. Uprava tvrtke zalaže se za permanentnu edukaciju kadrova u cilju poboljšanja poslovnog procesa.


Vizija

Danas tvrtka Servus d.o.o zauzima značajno mjesto u ponudi opreme za zavarivanje i rezanje u Republici Hrvatskoj. Posebno je prepoznatljiva po velikoj širini programa koji ima u ponudi.U budućnosti tvrtka se želi dokazati i nametnuti tržištu ponudom najsloženijih CNC sustava,  laserske tehnologije i robotskih aplikacija.

Kroz stručnu tehničku podršku i inženjering želi kupcima pružiti potporu u odabiru i izradi tehnologije, programiranju CNC uređaja te  transferu najnovijih tehničko tehnoloških dostignuća na polju opreme u metaloprerađivačku industriju.

Kroz novi poslovni prostor tvrtka planira pokrenuti i proizvodnu djelatnost u smjeru izrade sklopova i opreme za principale te vlastitog proizvoda.

Servus d.o.o.
Dr. Ivana Novaka 23a
40 000 Čakovec
OIB: 08532746102

Žiro račun: ERSTE 2402006-1100032447
Tvrtka Servus d.o.o. upisana je u registru Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem 070016689.
Temeljni kapital tvrtke 392,000.00 uplačen u cijelosti.
Uprava: Dragutin Oletić i Silvester Balaži.

 
© Servus d.o.o. - Izrada web stranica - Qmini